Jeg aner ikke hvorfor men jeg har bare en god følelse i dag. Jeg fikk en ide´for noen dager siden og den er i ferd med å rotfeste seg i topplokket. Jeg digger den! Jeg har såvidt begynt å lage blogg for andre, er godt i gang for et eiendomsutbyggerfirma i Røyken. Det er kjempespennende og jeg ser en spennende mulighet her. Jeg digger når en ide´ dukker opp i hodet, en som jeg kjenner liker å være der, den fester seg og begynner å formere seg. Jeg lager bilder i hodet for å se om dette er noe som jeg kan føle meg komfortabel med, og vips så dukker det opp nye bilder og ideen former seg videre.

Jeg er et kreativt mennenske som drømmer å starte sin egen lille baby. Et lite firma som jeg kan løfte opp og frem til å bli noe «stort». Det skal ikke stå på drivkraften, arbeidsviljen og innsatsen fra min side for å si det sånn, men det vet du kanskje hvis du er fast leser. Jeg har muligheten nå til å gjøre hva jeg vil egentlig og det er ganske befriende. Samtidig er det veldig skremmende, men nå skal jeg hive meg ut i det og satse. Jeg må det, denne ideen MÅ jeg bare gjennomføre. Den fester seg mer og mer og blomstrer i topplokket som en rose på ville veier. Nå må jeg kontakte Innovasjon Norge…må høre om veien videre.

Fant noen andre som er ufattelig kreative om dagen i VG.

Bilder fra sommeren 2007 080
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.