Jeg leser på Dagbladet.no at et homofilt par er blitt slått ned fordi de gikk hånd i hånd! Hva er det? Vi lever i Norge, et fritt land hvor folk heldigvis kan gjøre det de vil, og nå skal en begynne å vise hensyn fordi en ferdes på Grønland i Oslo? Hvorfor i alle dager skal de gjøre det? Fordi det strider mot noens tro når vi er i Norge der det faktisk er lov å gjøre slikt? HALLO!

Dette alene kan jo gjøre at en får lyst å stemme FRP (nei jeg gjør ikke det) men her vil jeg gjerne høre hva du syntes. Blir ikke dette for dumt? Men å så snu på det hele og mene at dette har med politikk og innvandrerpolitikken å gjøre kræsjer jo helt. Hva i  alle dager tror politikerne at de skal få til? Forvandle den muslimske tro? Mulig jeg er helt på viddene, bare kjente jeg ble veldig provosert av hele saken!

– Vi kan ikke leve på premissene til de som kommer til Norge, det er en fare for livskvaliteten til innbyggerne i landets hovedstad hvis regjeringen får fortsette slik. Ved å fortsette med denne politikken så blir det et intolerant samfunn i toleransens navn, sier Keshvari til Dagbladet.

Den støtter jeg 100%, måtte bare få det ut! Nå følger andre på angående denne saken….heier på HOMOpiknik på Grønland!!

503x

Foto: HENNING LILLEGÅRD

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.