Deilig å se at Tone endelig innrømmer forholdet…det må sies først. Gratulerer, dere utgjør et flott par, spennende å se hvor lenge det varer. Unner dere all hell og lykke! Syntes han stråler hakket mer enn Tone (om mulig) og kos dere masse ikveld! Men å kommentere rumpen til Tone ble vel litt for dumt?

Jeg derimot, har svettet i rallydress på Kongsberg i hele dag. Puh, har kjørt veldig fort og fått testet kjøre-evnene på høyt plan. Festlig å være deltager for en gangs skyld…den var ny for meg. Tv2 sender en ny runde med Zebra Grand Prix og vi hadde en flott dag på opptak i hele dag.

Tv 2 Zebra Grand Prix from Trine Grung on Vimeo.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.