Deilig å se at Tone endelig innrømmer forholdet…det må sies først. Gratulerer, dere utgjør et flott par, spennende å se hvor lenge det varer. Unner dere all hell og lykke! Syntes han stråler hakket mer enn Tone (om mulig) og kos dere masse ikveld! Men å kommentere rumpen til Tone ble vel litt for dumt?

Jeg derimot, har svettet i rallydress på Kongsberg i hele dag. Puh, har kjørt veldig fort og fått testet kjøre-evnene på høyt plan. Festlig å være deltager for en gangs skyld…den var ny for meg. Tv2 sender en ny runde med Zebra Grand Prix og vi hadde en flott dag på opptak i hele dag.

Tv 2 Zebra Grand Prix from Trine Grung on Vimeo.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.