Dette støtter jeg, og vil gjerne gjøre hva jeg kan for at denne veien på Slemmestad utbedres. Jeg sykler ukentlig på strekningen hvor Susanne ble påkjørt og det er en farlig vei. Jeg er veldig glad for at ungene mine ikke ferdes daglig på denne veien, for trafikken suser forbi og alt går i et voldsomt tempo. Nå er det venninner av Susanne som engasjerer seg for at politikerne skal se problemet og det håper jeg virkelig at de gjør!

Stå på Susanne og resten av familien, og ikke minst disse venninnene som nå står opp for en god sak! Vi heier på dere her i huset!

1251531625289_456

Foto: Nils Bjåland
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.