Dette er noe av det sterkeste jeg har sett og flere burde engasjere seg! Se promoen her og legg igjen kommentar hvis du tørr. Nå bruker jeg bloggen til noe fornuftig som folk stadig etterlyser, men da skal jeg love deg det blir stille. Jeg håper dere «nyter» det Linda May Kallestein her dokumenterer. Den heter The Cut og du kan lese mer her : The CUT og laste ned hele filmen til din datamaskin på den siden…hvis du tørr da!!

I dag heier jeg i tillegg ekstra mye på Erna Solberg….du gjør en strålende jobb om dagen!! Engasjer deg gjerne i denne saken og!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.