Jeg har de siste åtte årene kjørt Toyota og er fornøyd med det. Det er gode sikre biler og i skrivende stund kjører jeg en Auris. Her om dagen var jeg innom Toyota i Lier for å ordne en liten detalj og da falt jeg pladask. Jeg drømmer om natten og kjenner at jeg må ha denne bilen. Den er liten, nett, god å kjøre (selvfølgelig måtte jeg prøvekjøre) og jeg trenger ikke noe større.Hva syntes du? Er den ikke bare søt!!? Jeg tror jeg vil ha hvit, men den kommer og i lilla og mørke blå. Siden jeg leaser bil i firmaet mitt så sparer jeg masse penger i måneden på å bytte. Skal, skal ikke?

toyota-iq1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.