Jeg er litt opptatt om dagen og beklager at jeg ikke får blogget så voldsomt. Jeg skal på et viktig møte imorgen og svetter meg gjennom forberedelsene. De er ikke små kan jeg love deg! Du får sende meg masse positive vibber imorgen og krysse det du har av armer og ben. Forteller mer senere….smask til deg kjære leser.

Ps: gud så mye kjedelige nyheter på nettet om dagen…ingenting som inspirerer meg ihvertfall. Tips meg gjerne om du kommer over noe som fortjener litt oppmerksomhet! Varm klem fra meg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.