Kjærligheten skal angivelig blomstre for Pia har vi lest på ulike nettsteder…hun er jo ungkarskvinne på tv om dagen og opptakene er ferdige forlengst. Har hun funnet drømmemmannen? Skal bli «spennende» å se!

Teateret i Haugesund går nye veier for å markedsføre seg og det berømmer jeg. Det er ufattelig mange flere som vet hvor dette teateret nå er plassert etter deres valg av anderledes skuespillere i stallen. Elin Tvedt og Pia Haraldsen skal tre inn i nye drakter men nå skrives at drakter til Pia ikke passer!? Hun fikk det ikke til eller stemmer ikke overskriftene? Er dette de tabloide mediene som igjen skaper overskrifter for å selge? Regisøren for stykket berømmer Pia’s innsats men hevder det ikke ble troverdig å henne som prest…! Hadde de i utgangspunktet trodd at hun skulle være troverdig i denne rollen med sine noen og tyve år?

Jeg er sikker på at Pis innehar skuespillerkvaliteter og ønsker henne lykke til. Skulle ønske du viste litt mer varme på skjermen i ditt og Jasmin sitt program, men det kommer vel?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.