Jeg er på konferanse i Bergen og det skal dreie seg om noe som har vært en stor del av min hverdag det siste året….nemlig blogging. Jeg skal lede ballet og det er mange store firma i Bergen representert.
Nervøs? Selvfølgelig…!!! Her kommer lille meg som har jobbet helt alene med denne lille bloggen min og skal liksom «lære» de store gutta hvordan dette skal gjøres!??? Jeg har jo et kreativt hodet proppfull av ideer til ethvert firma, så her gjelder det å rette opp ryggen, holde tungen rett i munnen og finne all energi/kreative tanker jeg har! Ønsk meg lykke til…blogger mer senere, men legg GJERNE til en kommentar som jeg kan vise alle her på slutten av dagen!!!!!!

IMG_0968
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.