Jeg er så takknemlig. Jeg er så glad. Jeg er så rolig og kjenner den riktige balansen. Ting er som de skal være, etter en helg med balsam for sjelen. Dette har vært ekte og nært, og stedet til Celine (@sjefsengel) er perfekt for en slik helg. Vi har vært 11 damer samlet for en indre reise og gjett om mange hadde store opplevelser og unike møter. Det var så bra og jeg gleder meg allerede som fødeklar mor i fødsel til neste gang. Det er så viktig å komme i kontakt med seg selv til tider, gjøre det sammen med andre og ha de gode samtalene. Jeg føler meg heldig som har omgitt meg med disse damene denne helgen på Englegaard!

IMG_2590

Bente og Vanja er to fantastiske sjeler som ledet oss på reisene våre…..du treffer de på Hjertets Stemme hvis du trenger de til foredrag, reading, healing etc etc. Jeg anbefaler de på det varmeste <3

IMG_2591

Samlet til kulinariske opplevelser på Englegaard…..IKKE gå glipp av Mirakelkake om du stikker innom!

IMG_2601

Jeg fikk levert en del skytsengler som en lokal kunstner lager og gjett om jeg er blitt glad i Uriel allerede. Kunstneren kan du besøke her: Martes Bryggerhus Nydelige alle sammen etter mitt syn!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.