Det var et av de programmene jeg gledet meg mest til å se denne høsten og gjett om jeg har blitt skuffet. Nå er jeg ikke alene om å bli skuffet,  seertallene har ikke vært som forventet, og nå svikter de sine deltagere. Chand får ikke spille inn video med Ray Kay, vår nye norske stjerneregissør, og det grunnet økonomi! Jeg hadde blitt fly forbanna hvis jeg var vinneren. Eller, kanskje ikke fly forbanna, Chand er vel litt for glad til det om dagen, men jeg hadde blitt ufattelig skuffet. Ikke over Ray Kay, men produksjonen og Tv 2! Ikke råd liksom?

Hvordan kan så mye gå galt på en og samme tid? Hvordan kan budsjette sprekke sånn at vinneren ikke får det han er lovet? Det er for dårlig av Tv 2 og ikke holde ord i denne saken. Hvor mye kan det dreie seg om i penger? Ray Kay skriver på sin twitterprofil at han ikke skal filme den alikevel, tror ikke det står på hans tid! Nei, dette går rett og slett ikke ann, Chand må få det han er lovet! Ferdig med den saken!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.