Lite ante jeg at 2010, i en alder av 38 år (blir 39 9/2), var det året jeg skulle debutere som kalenderpike! Mange trodde sikkert at Trine nå hadde slengt klærne i bakken og stod i Adams drakt foran en proff fotograf . Den gang ei, det skjer nok kun hvis FHM spør om jeg kan stille i retusjert utgave på coveret (as in never). Dette var for å støtte opp om en god sak, nemlig miljøet.

Jeg står herved frem som desemberpike i søppelkalenderen for Buskerud – juhu! Ett sted MÅ en jo starte!

Neste gang for vi satse på at jeg stiller sammen med Obama som Rybak gjorde her! Kult at du fikk hilse på Obama Rybak, skulle ikke vært meg imot!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.