Neste uke skal jeg lære meg å kokkelere…..en helt spesiell og spennende livsstil som jeg ønsker å lære meg mer om. Det er RAW FOOD jeg skal kurses i, hele uken og neste helg. Jeg skal fortelle mer om det senere men et lite eksempel kommer her:

Rekk opp hånden de som ikke syntes denne lasagnen ser innbydende ut!!? Jeg gleder meg som en unge og skal blogge MASSE om Raw Food i tiden som kommer. Det er grønnsaker som kun kokes 42% for å bevare mest mulig av næringsverdien. Jeg har lenge ønsket å leve mest mulig grønt, og med litt mer kunnskap på baken vil jeg kanskje klare det!!? Jeg håper det, men enn så lenge overlever jeg godt på mine grønne produkter i TrineKlubben. De er viktige verktøy i min hverdag for å holde kroppen i balanse.

VG skriver i dag at det er viktig å spise riktig når en trener…..enda viktigere da med grønn mat!!

En amerikaner som er ekspert på Raw Food kommer til landet for å holde foredrag i mange norske byer denne måneden. David Sandoval har jeg blogget om før og nå kan du møte han for å ta del i hans kunnskap. Han jobbet lenge med Ann Wigmore i USA som var en av drivkreftene bak Raw Food, og hun jobbet tett sammen med kreftforskere i USA med all sin viten om mat og det å spise seg frisk. Grønn mat er bra, ingen tvil om det!

Her er litt om hvor David Sandoval kommer til å være….. ALT for å få frem budskapet…det er viktig!

Facebook gruppen er her
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.