Jeg er på tv-opptak denne uken og grisekoser meg. Hvem som filmer og hva vi gjør skal jeg selvfølgelig blogge om snart, men enn så lenge får du undre litt til. Jeg er veldig mett kan en vel si og gleder meg til «hverdagen» igjen hehe…..Det var Elvis kveld igår og Kathrine Sørland var så hyggelig at hun blåste opp kinnene sine for at jeg skulle føle meg litt bedre ved siden av norges vakreste. Jeg følte meg som en flodhest og latteren satt løst når jeg nektet å ta bilde sammen med henne uten at hun gjorde dette:

Hun er jo så tynn at det er rett før hun knekker, men gud så festlig. Jeg bare digger henne! Hun er rett og slett en fest!

Det skjer ting i kjendisnorge som ikke kan gå upåpeket hen. Noen kvinner kysser og jeg er mildt sagt rystet. Ikke over selve kysset, men det faktum at de gjør noe så idiotisk! Det er jo so yesterday å slenge to par kvinnelepper sammen for å få litt pr. Sandra og Eli, dere burde holde dere for gode for dette! Noe så teit, men pr’en fikk dere jo, den skal dere ha. Merkelige kvins, tror Sandra at hun selger mer plater nå? Neppe….dette blir litt for dumt, beklager!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.