Dagene flyr og unge lovende Grung har ikke hatt så masse tid til blogging. Det er masse å sette seg inn i på nytt kontor, ny mac, nye kollegaer og nye systemer. Det er DEILIG å være igang og medieutvikler Trine Grung er herved et faktum. Jeg jobber for meg selv i Røyken Næringshage sammen med et flertall andre selvstendige. Mottoet vårt er at sammen blir vi bedre og vi skal bruke hverandres ressurser. Det beste er jo at jeg sitter 5 minutter hjemmefra og 1 minutt fra skolen til ungene! JIPPI: Kan en få det bedre?

To dager i uken jobber jeg for en kunde i Oslo og det er spennende. Var innom og hilste på de idag og det er en utrolig hyggelig gjeng. Minuset er jo at da må toget, ergo upålitelige NSB, tas i bruk, men to dager i uken skal jeg klare! Jeg digger hverdagen nå og imorgen blir det garantert litt mediesynsing fra mitt nye krypinn!

Hva syntes du om logoen min?

Du kan vel skjønne at jeg er litt stolt 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.