Kathrine er bare en herlig dame. Det er ikke ofte en «klikker» med et menneske som jeg gjør med henne. Vi utfyller hverandre på en ufattelig fin måte, har samme humor og liker de dype samtaler. Hun er bare genuint snill, og jeg har rett og slett blitt glad i henne. Spesiellt etter Celebert Selskap, enda mer etter den uken.

Idag har vi gjort nok et opptak sammen nå for PULS på NRK. Jeg aner ikke når det skal sendes, men kjenner jeg NRK rettt har de alltid ufattelig god tid, så kanskje til sommeren. Nei, jeg bare tuller, men skal gi beskjed.

Men når en drar til en hyggelig vertinne, og spesielt en som elsker sjokolade like mye som meg, da tar en med en hilsen. Det gjorde jeg i dag og gjett om hun ble påskeglad. Hahahahaha

Smilende og blid som alltid
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.