Det er rart, dyrene tar godt vare på barna sine. Se bildeserie…så søte da!!


Mens vi mennesker derimot....

Det er ikke alltid vi er like flinke å vise omtanke for våre små. Sette oss inn i hvordan de har det. Det verste jeg ser er mødre som har ungene sine godt plassert nede i voksiposer INNE på et kjøpesenter. Plasser torsoen din nede i den varme posen, ligg der fullt påkledd og se om du ønsker å skrike litt!!!! Herrejemini, det er mange som ikke skjønner hvor enkelt det er å slippe gråtende barn!! Nok søvn, nok mat, nok kjærlighet/riktig oppmerksomhet, og ikke minst kle av dem litt! Det kan være ganske enkelt å oppdra et barn, uten klare grenser som IKKE brytes blir jobben vanskelig. Kan man være for streng? Jeg tror ikke det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.