Jada, jeg vet det! Er ikke helt frisk i hodet, men jeg lever etter mottoet at en ikke får det mer morro enn en gjør det sjæl. Mange har spurt på Facebook hva som skjedde med kneet etter 7 mil (klarte altså ikke 8) og jeg fikk meg en liten strekk på utsiden som jeg fikset med en liten voltaren-kur rett og slett. Skal ikke være bare lett vet du…Jentetråkket Hamar-Oslo er neste….det er 14 mil!! Jeg må være gal….håper på sol, for gjørmetryne på slutten av videoen vil jeg helst unngå! Hahahahahaha
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.