Det er gøy når det blåser litt og idag har det vært stiv kuling for unge Medieutvikler Grung. Det har vært masse telefoner, og dagen endte i debatt på Tabloid på Tv 2 Nyhetskanalen. Det dreide seg om blogging, på generellt grunnlag, og hvorfor det har blitt så populært i Norge. Jeg har blogget lenge, og elsker denne formen for kommunikasjon. Digger sosiale medier rett og slett, og er stolt over å jobbe med det hver eneste dag. Les mer om det her : http://medieutvikler.no

Tok noen bilder på veien jeg….kjekke ting

Gjøres vakker av de som kan det i sminken. Eller, så vakker en kan bli hahaha

Fest for alle jenter som liker å pynte seg….jeg er ikke helt der, men av og til….

Joda, jentene på Tv 2 kan sakene sine, liten tvil om det


Her jobber gjengen i Tv 2 med nyheter

Programleder i Tabloid Rune Kjos, sjefen i Blogg.no Rafiq Charania, og meg da
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.