Jeg har en plan, det har jeg pratet om mange ganger før. Den starter først til høsten, men alle gode planer må planlegges nøye. Hva i alle dager som skjer i august og hva jeg skal gjøre, det forteller jeg ikke enda.

Da ødelegges «overraskelsen», men jeg kan love deg sirkus her på trinegrung.no. Jeg liker sirkus og lukten av sagmugg (heter det det?) Her er en videohilsen fra dagen i dag

Ja, veien videre blir bra kanonbra, og jeg lever etter den filosofien at en får det ikke mer morro enn en gjør det selv. Og ikke minst at ALT er mulig om en vil det sterkt nok. Jeg er på vei!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.