Er det noen min datter bare elsker, så er det Justin Bieber. Han er jo bare søt, her i en ny video sammen med sønnen til Will Smith. Det er litt stort at disse smågutta blir verdensstjerner….men uten tvil flinke.

Sistnevnte skal jo regjere filmlerrete nå snart. KNUS småpikehjertene dere….det var jo en morsom video! Hvor bra dette er for deres videre liv gidder jeg ikke kommenetere. Sikkert noen som skal slenge litt med leppa nå som jeg heier på kids som verdensstjerner. Jeg skal nå ikke blande meg inn i hva de gjør i USA….ikke enda ihvertfall!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.