Er det noen min datter bare elsker, så er det Justin Bieber. Han er jo bare søt, her i en ny video sammen med sønnen til Will Smith. Det er litt stort at disse smågutta blir verdensstjerner….men uten tvil flinke.

Sistnevnte skal jo regjere filmlerrete nå snart. KNUS småpikehjertene dere….det var jo en morsom video! Hvor bra dette er for deres videre liv gidder jeg ikke kommenetere. Sikkert noen som skal slenge litt med leppa nå som jeg heier på kids som verdensstjerner. Jeg skal nå ikke blande meg inn i hva de gjør i USA….ikke enda ihvertfall!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.