Jeg har de to siste dagene kost meg med to filmer som jeg vil anbefale deg å se. Den ene var vi på i kveld med ungene, selvfølgelig Karate Kid. Må begynne med Kung Fu ass…..da kommer en i god form. Litt av en Kina-reklame Harald Z har satt i sving…..kunne de ikke danset Kung Fu på prekestolen? Nei, kanskje det hadde blitt vel mye turister i Norge da….puh…..like greit !

Den andre filmen er denne: The Ghost Writer. Virkelig bra film…..gode skuespillere….i det hele tatt!

Kan jo slenge med Karate Kid og….sønnen til Will Smith er jo bare til å spise opp. Supersøt liten tass….
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.