Etter dagen igår, som endte i strålende solnedgang, har jeg enda sjelefred. Jeg sitter i skrivende stundt og viser bildene til ungene og de er helt WOW. Jeg har ransaket hele finn.no etter muligheter i havgapet for oss som egentlig elsker den norske fjellheimen. Mest for å drømme om muligheter i fremtiden….men det var de penga da! Koster nok i havgapet!

Damene igår følger nysgjerrig med når jeg blogger….hehe.

Alle badet, men IKKE jeg. Nettopp vært på Mallorca….deiligere vann der ass. Brennmaneter så langt øye kunne se….

Og jammen har jeg ikke lært meg å vinke som Mette Marit. Superflink vinker. Trenger du å leie inn en vinker er jeg rimelig i drift!

Nå er det ikke lenge før det skjer masse her på bloggen. Nytt design og masse Ellen stunts. Gleder meg sånn til å vise dere designet….det blir rålekkert!!

Nå skal dagen nytes…..hiver meg rundt og skal trene i skogen. Eller bevege meg rettere sagt….leddene skrangler forsatt! Kos deg og happy sunday. Blogges ikveld!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.