Denne reklamen så jeg på The Ellen show for leeeenge siden, og lo så jeg skrek. Idag ble jeg minnet på denne herlige reklamen i ett blogginnlegg til Arnstein . Ufattelig morsomt innlegg, inspirert av denne herlige videoen:

Enda herligere er det når unge menn, som han under her, lager en youtubevideo for å gratulere mammaen med dagen. Han ender opp hos Ellen, selvfølgelig, og mammaen, som er stor fan av han i videoen over, treffer orginalen. Elsker talkshow som gjør sånn…..aaaa Norge suger på talkshowfronten….!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.