Det er lørdag og jeg sitter vel plassert ved et bord. Foran meg stikker en mikrofon rett i tryne, jeg er speaker på årets ROS-Cup. Jeg trodde ikke jeg skulle bli flau over en slik oppgave siden jeg har mange års erfaring med mikrofonpreik. Men det er noe HELT annet å sitte her å se de som hører det du sier, enn å sitte i et radiostudio hvor hundretusener velger stemmen din som følgesvenn. Jeg svetter, men kjekt å bidra.

Det er mye ansvar som legges på oss foreldre som har en travel hverdag. Denne uken har det vært fire ulike foreldremøter i tillegg til at jeg sitter i styret til ROS Cup, så jeg har hatt nok å gjøre. Det er viktig at vi alle bidrar for at ungene skal få delta på slike arrangementer, selvom jeg tidvis, som de aller fleste, ønsker oppgavene dit peppern gror.

Idag heier vi på ildsjeler, og vår ildsjel heter Rune Klemetsdal i ROS! I tillegg til å ha 2 full stilling på Gardermoen (over en times kjørevei HVER vei) og to barn som er aktive på gresset,  engasjerer han seg i det meste i ROS. TAKK!!

Hva heter ildsjelen der du bor?

Min speakervenninne Kristel. Gutter, hun er singel!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.