Jeg digger den gode samtalen. Det har jeg blogget om mange ganger. Samtaler som er utviklende, kreative, skapende, hvor begge parter er engasjerte og byr på seg selv. En slik samtale hadde jeg i dag med en utrolig flink, skapende og sterk kvinne. Julie Brodtkorb Voldberg heter hun. En dame vi garantert kommer til å høre mye fra i årene som kommer!

Meg & Julie

Hun er leder for Høyres Kvinneforum og sitter i Høyres arbeidsutvalg. Hun har tre småbarn og brenner for mangt. Travel dame med andre ord, men likevel møttes våre veier på Theatercafeen i Oslo i dag. Tiden vil vise hva det er vi skal gjøre sammen, men noe blir det. Vi sørget for at taletøyet fikk seg en skikkelig treningsøkt de to timene vi utvekslet ideer og erfaringer. Jeg gleder meg allerede til neste korsvei…den blir det ikke lenge til Julie!

Her er Julie i en litt annen setting. Hun var stabsjef for partileder Erna Solberg. Nå skal hun opp og frem på egne ben, og noe sier meg at denne damen klarer det hun vil. Sterke kvinner som vil noe…det heier jeg ALLTID på!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.