Jeg føler meg skikkelig amputert, som om noen har fjernet en vesentlig del av min nærmeste sfære. Jeg savner min kjære laptop…det er nå jeg skjønner at avhengigheten til dette internettet muligens har kommet for å bli.

Laptopen er på et lite SPA opphold for å finpusse innsiden, og tilbake sitter jeg, føler meg forlatt, og noe vesentlig mangler. Jeg føler meg halv. Ikke får jeg svart på Mail og knapt nok twitret! OMG, jeg er vel i ferd m å miste forstanden. Tenk at jeg gnåler slik på grunn av en teknisk dubbedings!

Uansett, kjøper en ny på mandag…har bestemt meg for det. MacBook Pro, velkommen til meg innen 48 timer. Jeg lover at velkomstgleden blir stor, og jeg skal ta vare på deg som om morgendagen ikke kommer! Jeg vet herved en ting. Mac butikker for meg er like farlige som Chanel-butikker for Frognerfruer. Heldigvis er ikke min lidenskap like dyr!

Hvordan jeg da blogger? Jeg har da Iphone 4…..ting går med andre ord som en lek!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.