Det er alltid like spennende. Vi blir jo som unger rundt jul når postmannen har lagt en lapp i postkassen som tilsier at en må på posten et ærend. Spesielt når jeg ikke aner hva som befinner seg av spennende godsaker i esken som er for stor til postkassen. Igår fant jeg en lapp og håpet på en haug med klær, ny vinterjakke og ikke minst en bunke penger, men SE hva jeg fikk!

Beauty Pasifique

Jeg kommer til å bli så fin nå at du snart ikke kjenner meg igjen. Elsker produktene fra Beauty Pasifique…de kan du kjøpe HER. Jeg har jo som kjent Rosacea, og det positive for meg er at huden IKKE reagerer. Det er det viktigste!

Jeg vet ikke om folka hos Makestyle (nettbutikken hvor produktene kommer fra) har sett bilder av meg…men mulig de synes jeg bør nappe bryna mine? Denne var jo en morsom variant for kjerringer….med innebygget lys!!! Jippi!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.