Visste dere at 3-11 Porter er norsk? Media, og ikke minst radiokanalene, har det med å skrive/spille låter om og om igjen.  Hva med å få høre dette bandet på radio her i Norge, hvor stor er muligheten for det? Hadde ikke vært meg imot, en av de fineste låtene jeg har hørt på lenge!!  I utlandet har de visst toppet spillelister i flere år, til og med laget musikk til en Kate Moss reklame for Rimmel.

Det siste er at de har musikken sin i en Julia Roberts film! WOW…dette visste ikke jeg og takker SOL for informasjonen. Låten her var fantastisk!!! Jeg har kjøpt den på iTunes nå og skal sovne til den i kveld….FOR en nydelig stemme!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.