Jeg kom over en konkurransen på Facebook i dag og tenkte med en gang at dette vil være perfekt å dra med blogglesere på!

Jeg ønsker å vinne denne reisen og ta med meg blogglesere på tur. Det er fire stykker som blir sendt avgårde til varmere strøk og tenk så gøy å gjøre det med dere!! Jeg vil jeg vil jeg vil!! Gå inn på siden og stem så det koster etter….så lager jeg konkurranse her på siden min etterpå hvor resterende plasser blir fullt opp. Så drar vi rett og slett på bloggtur…..juhu så gøy!

HER ER LINKEN: http://mythos-beach.apollo.no/A7GsD DETTE MÅ VI FÅ TIL!! Husk å del linken m dine facebook venner…..
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.