Gjett om jeg hoppet en meter opp i luften når jeg så forsiden på Her&Nå denne uken! Jeg brukte noen minutter med en journalist. Vi pratet om disse leddene mine som har kranglet, og vips så er det «hot news».

Snodig med den kulørte pressen…de liker å fråtse i andres lidelser. Nå ser ikke jeg på dette som noen lidelse. Jeg velger å tenke at dette er en forbigående fase til kroppen er i balanse igjen. Ikke jordens undergang for min del og heldigvis går livet videre. Jeg har omtrent ikke vondt lenger og får trent nesten hver eneste dag. Endringene jeg gjorde høsten 2010 var viktige for min del, men ikke sikkert dette er for alle. De beste rådene jeg kan gi er å kutte rødt kjøtt, hvetemel, sukker og kumelk.

Saken ble grei den….fikk selvfølgelig ikke smile på bildene.  En kan jo tross alt ikke se glad ut når en har fått en alvorlig diagnose *knis*. Jeg ler og smiler alltid jeg…det er en del av meg. Men greit…for denne ene gangen. Mange undrer kanskje hvorfor jeg stiller opp og svaret er enkelt. For å nå fler. Formidle friskhetsbudskapet, for det er viktig. Jeg liker å by på meg selv og hvis dette kanskje gir noe til noen….så er jeg glad. For det vet jeg det gjør….X antall mail allerede i dag viser at emnet engasjerer. Takk.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.