Nettopp sett filmen over alle filmer. Jeg tror jeg elsker Jarle Klepp……. og filmen Jeg reiser alene . Du vil le, felle en tåre, kjenne deg igjen i hverdagssituasjoner og bare nyte hvert øyeblikk. Som jeg gjorde.

Stavangerhumor på sitt aller beste og jeg var STOR fan fem minuter ut i første film om Jarle Klepp Mannen som elsket Yngve. Begge filmene er høydare og ligger på topp 10 over mine favorittfilmer. Jarle Klepp spilles av Rolf Kristian Larsen og regissør er Stian Kristiansen. Filmen handler om masse, men mest om en ung gutt på 25 som plutselig får vite at han, etter en one-night stand for 7 år siden, er far. Og datteren kommer på på besøk for en uke. Plutselig.

Her er bildet av «Jarle og Lotte» som spiller hovedrollen i filmen. (knipset i farten med mitt mobilkamera…jeg ble litt starstruck, jeg er tross alt fan)

Denne unge dame, på kun 8 år, spiller helt fantastisk og du får kun lyst å ta henne med hjem. Så søt, yndig, nysgjerrig og ærlig. Rett og slett herlig. Nei, du må se filmen…..spent på om du feller tårer. Det gjorde jeg. Her er trailer:
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.