Idag er jeg stolt. Jeg er en del av en ny storsatsing i Bergen som lanseres i dag. Bladet og nettstedet heter Krydder50 og du må gjerne besøke siden HER. Slik ser siden ut :

Krydder 50

Jeg har laget en Facebook side for Krydder 50 som du gjerne kan like HER.

Vi som står bak krydder50 er en sammensatt gjeng med en viktig ting felles; – Vi er «midt i livet», ser mulighetene og tenker at vi har mye å se frem til. Vi tenker at livserfaring er gull verdt, og mener at alder og år bare har gjort oss til en bedre utgave av oss selv!

I første omgang er det kun Bergen vi starter opp med medlemsbladet, men alle som vil kan melde seg inn på nettsiden krydder50.no. Det vi enkelt og greit ønsker med dette er å gi folk krydder i hverdagen. Hva gir krydder i din hverdag? Her er min Krydder topp 5:

  1. Treningstips
  2. Frisk luft, gjerne sammen med venner
  3. Spennende reiser
  4. Herlige restaurantbesøk
  5. Gode samtaler

Krydder50 lar folk dele tips med hverandre, opplevelser og ikke minst reiser. Det er en side som byr på mye…..jeg gleder meg til veien videre og er som sagt veldig stolt i dag! Håper du stikker innom og leser litt HER.

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.