Det er sydenvarme utenfor huset og dette blir nok en påske vi sent vil glemme. Vedvarer dette kommer opptakene jeg skal gjøre for Oprah til tirsdag helt fantastiske! Gjett om jeg gleder meg. Dagen i dag startet tidlig med en jogge/gå tur i morgentåken. Kun en enslig syklist var ute, ellers hadde jeg gatene helt for meg selv.

Vel hjemme rusket jeg tak i resten av familien og gikk på lang skogstur med gode naboer. Herliga london for en dag! Jeg elsker å ta bilder uten at jeg dermed sier jeg er noen proff. Hobbyfotograf er nok mer min bane…

Første dagen med bare legger….OG singlet. Så varmt har det vært….lurer på sist det var slike temperaturer i april?

På toppen av «fjellet» (det finnes jo ikke skikkelige fjell på Østlandet…..i Stryn snakker i fjell) fant vi dette kule treet

Hakkespetten har funnet trivsel i et tre. Glad jeg ikke bor i nærheten for å si det sånn!

NÅ betaler jeg prisen for en hel dag ute…..jeg hater pollen! Øynene og hodet verker om kapp. Flere som reagerer?




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.