Jeg må skjerpe nebbet….jeg skryter på meg at jeg har blitt så flink til å trene, men for tiden strekker ikke tiden til! Jeg MÅ få tid til trening, det gir energi og tid til ettertanke. Jeg fyller på begeret som tømmes fort i en travel hverdag.

Morgentrening er det beste for meg. Stå opp, drikke 5-8 dl vann, ikle seg treningstøy og ut med musikk på ørene. Da suser jeg rundt i skogen her hvor jeg bor og finner glede i det meste. Spesielt lukten og roen. Ikke si det til noen, men jeg har en fast bergknaus hvor jeg «danser» i 15 minutter. Hvis noen, mot formodning, skulle se meg ville de nok ledd godt. Jeg tror jeg er Adil der jeg danser med full guffe på ørene…men neida, det er nok bare Trine.

Jeg har noen favorittlåter om dagen og disse rocker ørene på runden min. Har du du noen musikktips til joggeturer? Skrive en kommentar!

Her er mine:

  1. Rasmus – Natteravn
  2. Wyclef Jean- Trying to stay alive
  3. Jeremih & 50 cent – down on me
  4. Bucketheads – The Bomb
  5. Like a G6- Like a G6
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.