De neste dagene slenger jeg skrotten på nydelige strender i Sopot i Polen. Vi skal i bryllup til en barndomskompis av maken, og fire dager på tur er aldri å forakte.

Jeg har aldri vært i Polen før, og selvfølgelig tar jeg med meg bloggen/kamera. Gdansk skal visst være fantastisk og hotellet vi skal bo på like så! Du får følge med for jeg regner med oppdateringer fra mobilen hver dag. Digger WordPress for IPhone! Funker som ei kule!

Jeg satser på at dykkermasken skal bli brukt, lenge siden nå. Hoho, blogges fra det o’store utland!

20110817-072154.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.