Igår hadde jeg kioskvakt når sønn spilte kamp på SIF-huset. Koselig å bidra, selvom dugnadsarbeid egentlig aldri passer. Det er travelt i hverdagen, men når en først kommer seg ut og er der, så er det veldig hyggelig. Vaffelsalget gikk så det suste!

Digg kosedress fra Cubus, kostet kun 300 for bukse og jakke! Men, tilbake til vaflene. Jeg måtte smake en plate for det luktet himmelsk. Og en ting må jeg si: Om Strømsgodset skulle slite økonomisk så burde de satse på vaffelsalg! Dette var vaflene sine, de var fantastiske! Jeg er slu og oppdaget oppskriften hengende på veggen, tok et bilde og deler den selvfølgelig. Mulig jeg får noen sinte mail fra klubben…..men denne må bare deles! Happy vaffelsalg veien videre! (PS, dette blir en del vafler…..passer for dugnadsarbeid)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.