Chills vokser sakte men sikkert. Vi er i støtet og alle jeg snakker med dette om blir megainspirert. Samtlige har tro på konseptene som Chills lanserer i fase 1 og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg!? Jeg blir så glad!

I så mange år har jeg sett disse mulighetene online og endelig realiseres de! Imorgen kommer Caroline Fotballfrue for å jobbe m design til Helsematen.no, og idag fikk vi denne skjønnheten med på lasset. Møt Ida Wulff:

20111019-181854.jpg

Vi ansetter og selgere som du kanskje har sett i videoen i forrige innlegg. Kjenner du noen som er på jakt etter jobb, og vil jobbe med sosiale medier, så tips i vei!!
Her er de herlige karene som hjelper meg å få ballen til å rulle, møt Jo og Leon:

20111019-182039.jpg

Det som gjenstår er å overbevise Ida om at Drammen is the place to live! Ser for meg at hun kan kose seg i disse leilighetene langs vakre elvebredden :

20111019-182416.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.