Jeg skrev i går om ryddeaksjonen i huset vårt, som resulterte i åtte søppelsekker med klær. Enten om de var for små eller ikke i bruk lenger, så var jeg bestemt på at de måtte få nye eiere. Jeg pleier å gi alt som skal ut av huset til Fretex eller Frelsesarmeen, men igår fikk jeg et godt tips via Facebooksiden min :

Jeg gikk inn på siden «Hjelp oss å hjelpe» , likte siden , og la igjen en kommentar:

 Nå har jeg mailet frem og tilbake med jentene og skal avtale nærmere med de på torsdag. Jeg har nemlig bestemt meg for å blogge om overrekkelsen av klærne. Det er uteliggere i Oslo som skal varmes av jakkene til min mann i vinter og det MÅ jo dokumenteres!! For noen ildsjeler av noen damer som gjør dette arbeidet frivillig! Det står det respekt av! Her er bilde av siden deres….anbefaler ALLE å like den, bare klikk på bildet så kommer du dit:

Senere i dag kommer det innlegg fra Hammerfest. Er på vei nå, blogger fra flyplassen i Tromsø. Hører rykter fra nabobordet om sterk vind i området…håper de holer kjeft snart….jeg MÅ hjem i morgen! Skal til Bergen og NRK på onsdag for et intervju med FØRKVELD. GLEDER MEG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.