Jeg er i en prosess. Fornyelsesprosess. Det må jeg si først. Dette er STEG 1 i prosessen og jeg er er superhappy så langt. Det er VELDIG uvant, og mann+barn har enda ikke sett det. Weeee det blir spennende å høre deres dom!

Jeg går altså fra å være mørk til å bli lysere. Ikke blond helt enda, men lysere, med litt spill i kan vi vel si. Her startet jeg i dag:

Jostein hos Chi Hair var det som fikk jobben å «trylle» med topplokket!

Dette kalles avfarging. Det tar ut all den fargen som er for at ny skal feste seg. Gulp….ser helt grusomt ut, jeg kler IKKE gule toner i håret. Vi nærmer oss noe nå, her er vi i ferd med å føne det:

Imorgen skal jeg ordne håret selv, sminke meg og ta nye bilder. Gulp, dette er WAY uvant! Veldig spent på hva mann og barn kommer til å si….må liksom ta litt i det selv før jeg blogger bilder! Tenk hva de sier på jobb imorgen da!? De kommer til å få sjokk! Jeg fikk med meg et hav av produkter som skal hjelpe å holde håret kjølig. Det må visst til….blogger om det og i morgen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.