Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge. Min egen motivasjonsbombe kommer hjem til meg hver onsdag kveld kl 1900. Jahne har jobbet som trener på treningssenter siden tidenes morgen og har nå startet som personlig trener HJEM til folk. Samboeren til min far har blitt kunde, og nå jeg. Jeg har ikke tid til å dra på treningssenter for tiden. Det er for mye jobb, barn som skal kjøres hit og dit…..døgnet har ikke nok timer.

Om morgenen prøver jeg å få meg en treningstur ute før jobb. Jeg skal jo tross alt sykle Norge på langs neste år og snart må jeg innomhus for å innta sykkelsetet. Gulp, hva i alle dager har jeg sagt ja til? Ti mil, i snitt, hver eneste dag i 30 dager! Jeg har mistet forstanden fullstendig!

Jeg har hver onsdag med meg min gode venninne Kathrine. Vi presser hverandre for å komme i toppform og det er kjempekos. Først varmer vi opp ute i 40 minutter og så kommer Jahne for å presse oss med vekter og flere styrkeøvelser. Det er kjempegøy! Jahne sin Facebookside finner du HER.

Dere kommer snart ikke til å kjenne meg igjen. Blond, veltrent og helt ny…hahahahaha. Tog du ann?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.