Jeg sa det akkurat til jentene «mine»…jeg ELSKER dagene vi har sammen. Jeg vet jeg skriver dette ofte, men det stemmer på en prikk! ALT jeg har tenkt, illustrert, visualisert for meg selv de fire siste årene er i ferd må å realiseres! Det er så kjekt!

Idag har vi hatt møte med et stort olje- og energiselskap. Vi i Chills lærer de opp på sosiale medier, og står bak et STORT konsept de lanserer i 2012. De likte ALLE ideene og vi var i møte med kommunkasjonsdirektøren og HR direktøren. Stor stas!

Her er jentene «mine»:

Ida og Belinda. LIKER!

Vi har hatt arbeidsdag i Oslo. på Thank God its Friday, og ikke minst hatt møte med Rachel Nordtømme. Herlig jente! Deilig å jobbe på denne måten. Er laptoen med så kan vi sitte hvor vi vil….føler meg priviligert! Virkelig. Rachel har den sykeste telefonen ever……veide et tonn! Sukkertoppmobil sier nå jeg!

Jeg må trene litt hver dag og siden jeg er A menneske av rang er jeg tidlig opp og legger bak meg noen kilometer på asfalt før alle andre har stått opp. Vekkerklokken skriker etter meg 0555 og jeg er ute 0605. Det går faktisk veldig bra!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.