Dette var faktisk en god ide. En venninne av meg hadde kjøpt en slik opplevelsesgave til flere i sin familie og jammen skal jeg ikke gjøre det samme! Jeg lurer alltid på hva en kjøper til en som har alt og med en slik boks kan vedkommende velge ganske fritt. Faktisk en ganske genial ide! Opplevelsene er over hele landet…..

Bare se videoen:

Jeg kjøpte en i kategorien skjønnhet og helse HER,  og en sportsopplevelse HER. Det er og mulig å velge kulturopplevelser HER .   (annonselenke)

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatte som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.