Det er helt OK å jobbe fra et SPA hotell! Jentene i Chills er samlet på Norefjell Quality SPA Resort for å planlegge en stor event vi skal ha her neste år. Det vil involvere både bloggere og ikke minst blogglesere, så her kommer det mange grunner til å begynne å glede seg! Jeg er 100% sikker på at dette blir en event som du vil like og bli inspirert av!

Idag blir det blogging med bilder. Vi har møte og jeg sniker meg til å blogge mens de andre prater her…hihi. Det er intervju med meg om Chills HER hvis du vil lese. Det kommer mer bilder i morgen!

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.