Turen til Hønefoss til overraskende fort til fredag ettermiddag. Det er tradisjon å bake pepperkakehus sammen med våre gode hyttenaboer, i år som i fjor. Det er spreke Inger Johanne som står for pepperkakedeig siden hun er rå på akkurat det, mens vi stiller med pynten. Det er nå litt slitsomt å ta med pynt da…nesten like mye jobb som å elte deig.

Jeg lar bildene snakke for seg…..koselig var det ihvertfall! Oppskriften på tacosuppe MÅ du prøve! Den var bare helt fantastisk god…..enkel å lage og passer for en stor gjeng. Oppskriften ligger nederst.

Oppskrift Tacosuppe:

 • 1 kg kjøttdeig
 • 1 pose tacokryddermix

Bland i:

 • 2 poser tacomix
 • 4 bokser brune bønner med kraft
 • 4 bokser mais med kraft
 • 4 bokser hakkede tomater 
 • 2 poser tzatziki pulver (dipp)
 • 5-10 dl vann

Server med :

 • Nachochips
 • Ost
 • Rømme
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.