Idag har vært en deilig dag. Sen frokost, bok i sofakroken, lang gåtur i strålende sol, SPA-pleie for kropp og tryne på badet etterfulgt av laptop i fanget med god film på skjermen. Jeg var litt usikker på om jeg skulle se denne filmen siden det var drama. Jeg var litt sliten og da pleier krim/thriller å fenge meg mer. Men jeg leste anbefalingene på HeadWeb og bestemte meg for å gi den en sjangs. Og jeg angrer ikke. Filmen heter Nawals hemmelighet.

Den hadde alle elementer en film bør ha etter mitt syn, og når den i tillegg hadde en overraskende twist mot slutten var jeg solgt. Denne filmen likte jeg virkelig og anbefaler deg å se den. Sterk film som overrasket på mange måter. Bra skuespillere og annerledes historie.

Her er trailer:

 

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.