Egentlig slutter ferien idag, men jammen sliter kroppen med å sveive seg igang. Jeg spant rundt noen ærend i Drammen men etter to timer skrek sofaen etter meg! Skjønner det ikke! La meg med hodeverk og våknet med hodeverk. Ikkje brraaa.

20120102-155220.jpg
Her ligger jeg og det ser ikke ut til at jeg kommer meg noen vei. Laptop og film fra headweb blir løsningen. Imorgen er det full trøkk på kontoret igjen og det gleder jeg meg egentlig til. Men jeg må finne litt energi….noen tips? Jeg svinger så voldsomt om dagen….jeg er ikke vant til denne ujevne formen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kan en lære seg å våge mer? JA!

La min reise inspirere deg. Du får mail hver søndag som jeg håper gir deg mening og vekst!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.