Puh, for en uke. Jeg springer som en leopard fra det ene til det andre. Møter, planlegging, organisering, administrering av ulike bank og ansatte greier, avtaler, nye kunder og kreative prosesser….i det hele tatt, jeg svetter oppover.

Men en ting er sikkert: jeg har ALDRI hatt det kjekkere i noen jobb!

Det er svært krevende å starte eget AS, men når en har så stor tro på konseptene vi jobber med så blir det bare gøy! Vi har mulige investorer på gang og da ekspanderer vi enda fortere. Vi har flotte sentrale kontorer i Drammen, sammen med forretningsutviklere. Masse bra hjelp for vår del!
Akkurat nå blogger jeg fra mobilen. Ligger rett ut på sofaen før datter skal kjøres på trening.

20120119-174807.jpg

Hun er godt igang m friidretten og storkoser seg med det. Interessen hennes for foto er stor og hun jublet når hun hørte at hun skal være fotoassistent når Bloggteamet til Chills kommer til Drammen. Hele gjengen skal til proff fotograf og hun skulle få være assistent. Jubel! Skal fortelle mer om helgen vi arrangere senere….det er 17-19 februar alle kommer. Tyve totalt, ei helt fra Milano! Tjoho!
Sjekk her, orden i treningstøyet har hun, på duk faktisk!

20120119-175054.jpg

INTERVJU MED CHILLS OG VIDEO KAN DU EVENTUELLT LESE HER
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

KVINNER SOM VÅGER

Du er god nok men vil du litt mer?

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.