Her om dagen fikk jeg suppekopp i posten. Eller to stykker for å være nøyaktig. En liten termos som enkelt blir med i sekk eller veske på tur, og egentlig en ganske kjekk sak. Den er nok laget med tanke på barn og sikkert for at varmmat lett skal kunne tas med på skolen. Jeg hadde den med meg på jobb tidligere i uken, og den er litt liten til en voksenporsjon.

Igår hadde jeg med smoothie til meg selv og da var den faktisk akkurat passe. Den rommer cirka 4 dl. Her er noen bilder:

Dette er en slags annonse, men jeg har ikke mottatt penger for å skrive om produktet. Du kan kjøpe det her.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.