Jeg sitter i frisørstolen. Det er vinterferie og datter er med på tur til Drammen. Vi skal ha en hel jentedag for oss selv, med kos og jenteteting, som hår. Jeg har ille mye grått hår og må gjøre noe med det. Forrige uke hadde jeg bestemt meg for å gå litt mørkere igjen, men jeg våknet i morges og tenkte nei. Nå har jeg gått igjennom denne prosessen og da skal jeg fullføre den. Mørkere kan jeg alltid bli men lysere blir vanskelige siden hver gang blir håret enda tørrere. Takk gud for gode proteinkurer. Det hjelper på!

Denne ferien skal jeg bare nyte. Kose meg med trollene mine, gå på ski, drikke kakao og trekke inn nok fjelluft for flere måneder. Jeg elsker den norske fjellheimen og trenger dette avbrekket nå. Ikke greit når en vokser på seg gråe hår fordi en jobber mye…..høhø. Men se hvor fin huden min er om dagen! LIKER! Skal blogge et innlegg om det senere…..jeg er dødsfornøyd! Endelige funnet min løsning, det som funker for meg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

ANSETTE FOLK?
Trine Grung er ansatt som hodejeger i Dynamic People med spesialfelt innen PR, medier og kommunikasjon. Digital kommunikasjon er hennes domene. Meld deg på vårt nyhethsbrev for relevant informasjon om digital rekruttering.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.